AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek hasta ve üzgün olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında okuldan ayrıldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına alamet eder.

Kahve falında okuldan ayrılmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşından ayrılmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşından ayrılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir