AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul arkadaşımı görmek

Kahve falında okul arkadaşımı görmek

Kahve falında okul arkadaşımı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, mutlu olacağınıza, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul arkadaşımı gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında okul arkadaşına sarılmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında eski okul arkadaşlarını görmek hak yiyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşımı görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski okul arkadaşını görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında okul arkadaşımı görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir