AnaSayfa / Genel / Kahve falında oksijensiz kalmak

Kahve falında oksijensiz kalmak

Kahve falında oksijensiz kalmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında oksijensiz kalmak gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında oksijensiz kalmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında oksijen tüpü görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yolculuğa inanılır.

Kahve falında oksijenli su görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya geç kalmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zan altında kalmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin evinde kalmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir