AnaSayfa / Genel / Kahve falında oksijenli su görmek

Kahve falında oksijenli su görmek

Kahve falında oksijenli su görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işarettir.

Kahve falında oksijenli su gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında oksijenli su görmek şifa bulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oksijensiz kalmak acı tecrübeler edineceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında oksijen tüpü görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işinin de hep yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadına su vermek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yosunlu su görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında litrelerce su içmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Kahve falında meyve su görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabından su akması görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir