AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kimseden korkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından havaya kaldırılmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya kaldırılmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya kaldırıldığını görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında havada kaldığını görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada kalmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada asılı kalmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada yazı görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir