AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata bindirilmek

Kahve falında ata bindirilmek

Kahve falında ata bindirilmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret eder.

Kahve falında ata bindirilmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında birinin beyaz ata bindiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ata bindiğini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı ata bindiğini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ata bindirmek işlerin aksamayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ata bindiğini görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir