AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Kahve falında sevdiğinin ata bindiğini görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında siyah ata bindiğini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ata bindiğini görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek dik durmaya çalışacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ata bindiğini görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülerin gideceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin ata bindiğini görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir