AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu ata bindirmek

Kahve falında oğlunu ata bindirmek

Kahve falında oğlunu ata bindirmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu ata bindirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu ata bindirmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata bindiğini görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata bindiğini görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında başkasını ata bindiğini görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ata bindiğini görmek yükseleceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin ata bindiğini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir