AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata ters bindiğini görmek

Kahve falında ata ters bindiğini görmek

Kahve falında ata ters bindiğini görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, evlerin ayrılacağına, fakirlikten kurtulmaya, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ata ters bindiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata bindiğini görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ata bindiğini görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının ata bindiğini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin beyaz ata bindiğini görmek işlerinin düşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin ata bindiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının ata bindiğini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının ata bindiğini görmek yanlış işlere girileceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir