AnaSayfa / Genel / Kahve falında okla adam öldürmek

Kahve falında okla adam öldürmek

Kahve falında okla adam öldürmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında okla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun adam öldürdüğünü görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında okla adam öldürmek keyfinin yerine geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan adam görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında birini okla öldürmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu öldürdüğünü görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun yanarak öldüğünü görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun birini öldürdüğünü görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğü görmek şansının kendinden yana olacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir