AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini okla öldürmek

Kahve falında birini okla öldürmek

Kahve falında birini okla öldürmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini okla öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Kahve falında amca oğlunun öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu öldüğünü görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini okla öldürmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kendi oğlunu öldürmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun adam öldürdüğünü görmek unvan sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında hala oğlunun öldüğünü görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun öldürüldüğünü görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir