AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuyan adam görmek

Kahve falında kuran okuyan adam görmek

Kahve falında kuran okuyan adam görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan adam gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Kahve falında kuran okuyan adam görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kuran okunan ev görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında evinde kuran okutmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kuran okuyan birini görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okumaya gitmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir