AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu öldürdüğünü görmek

Kahve falında oğlunu öldürdüğünü görmek

Kahve falında oğlunu öldürdüğünü görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sağlığının geri geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında oğlunu öldüğünü görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun yanarak öldüğünü görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun birini öldürdüğünü görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Kahve falında teyze oğlunun öldüğünü görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında hala oğlunun öldüğünü görmek malların artacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu öldüğünü duymak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işarettir.

Kahve falında okla ölmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir