AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun öldüğü görmek

Kahve falında oğlunun öldüğü görmek

Kahve falında oğlunun öldüğü görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, refaha erişileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun öldüğü gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında amca oğlunun öldüğünü görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi oğlunu öldürmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında teyze oğlunun öldüğünü görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun öldürüldüğünü görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okla ölmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun adam öldürdüğünü görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu öldürdüğünü görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir