AnaSayfa / Genel / Kahve falında okey görmek

Kahve falında okey görmek

Kahve falında okey görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işinden geri kalacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okey gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda kendinizi kısıtlamanız gerekmiyor.

Kahve falında okey oynayanları görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında okey oynayan görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında okey oynadığını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında okey takımı görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahvede okey oynamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kafa dinleyeceğine alamet eder.

Kahve falında okey taşlarını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında okey oynamak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okey ıstakası görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir