AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğütülmüş ceviz görmek

Kahve falında öğütülmüş ceviz görmek

Kahve falında öğütülmüş ceviz görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kişinin afiyette olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ekmeksiz kalacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında öğütülmüş ceviz gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında öğütülmüş ceviz görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında öğütülmüş buğday görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğüt dinlemek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında birinden öğüt almak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında öğütülmüş kahve görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine öğüt vermek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp öğütücü görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir