AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğütülmüş kahve görmek

Kahve falında öğütülmüş kahve görmek

Kahve falında öğütülmüş kahve görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında öğütülmüş kahve gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında öğütülmüş kahve görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öğütülmüş kahve çekirdeği görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneden öğüt almak bazı operasyonlar geçireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında düşmanına öğüt vermek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp öğütücü görmek kazancın artacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden öğüt almak tüm düzenin alt üst olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında hocadan öğüt almak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında öğüt dinlemek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir