AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğüt dinlemek

Kahve falında öğüt dinlemek

Kahve falında öğüt dinlemek eğitim hayatında başarıların artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında öğüt dinlemek gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Kahve falında öğüt dinlemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden öğüt almak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya tabir olunur.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında çöp öğütücü görmek çok büyük hayır duası alınacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden öğüt almak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğütülmüş kahve çekirdeği görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında öğütülmüş ceviz görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğüt almak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir