AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine öğüt vermek

Kahve falında birine öğüt vermek

Kahve falında birine öğüt vermek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine öğüt vermek gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında öğüt dinlemek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden öğüt almak yüzlerin asılacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında öğüt almak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğütülmüş buğday görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında öğütülmüş kahve çekirdeği görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çöp öğütücü görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanına öğüt vermek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir