AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden öğüt almak

Kahve falında birinden öğüt almak

Kahve falında birinden öğüt almak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden öğüt almak gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Kahve falında öğütülmüş kahve çekirdeği görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında çöp öğütücü görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına öğüt vermek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğüt dinlemek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında hocadan öğüt almak hayırlı adımlar atılacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden öğüt almak dedikodu edeceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğüt almak eline geçen malları tutamayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğüt verdiğini görmek gelirinin artacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir