AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşere kusmak

Kahve falında haşere kusmak

Kahve falında haşere kusmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ev taşımaya, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, maddi zararını karşılayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşere kusmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında haşere kusmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında uçan haşere görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcek ve haşere görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında haşere sürüsü görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zorla kusmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kan kusmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği kusmak karamsar olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Kahve falında avuç dolusu kusmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir