AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kusmak

Kahve falında toprak kusmak

Kahve falında toprak kusmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kısmetinin artacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Kahve falında toprak kusmak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında toprak kusmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla kusmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılçık kusmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında şarap kusmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan kusmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından böcek kusmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sümüklü böcek kusmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu kusmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir