AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmene hediye vermek

Kahve falında öğretmene hediye vermek

Kahve falında öğretmene hediye vermek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmene hediye vermek gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında öğretmene hediye vermek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında öğretmene hediye almak işte de mutlu olunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenden hediye almak ün yapmayı başaracağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında öğretmeninden hediye almak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, diplomalarının artacağına işarettir.

Kahve falında öğretmenini öptüğünü görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenle konuştuğunu görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir