AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmene hediye almak

Kahve falında öğretmene hediye almak

Kahve falında öğretmene hediye almak malının ve parasının da artacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, arkadaştan görülecek faydaya, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Kahve falında öğretmene hediye almak gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında öğretmenden hediye almak elinin kolunun bağlanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmene hediye almak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmeninden hediye almak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmene hediye vermek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulur.

Kahve falında öğretmen öpmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmeni öpmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendini öğretmen olmak stres içinde günler geçireceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sınıf öğretmenini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir