AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmeninin evine gitmek

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek yapılan işte geriye düşüleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Kahve falında öğretmeninin evine gitmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalettir.

Kahve falında evinde öğretmen görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü evine gitmek hayatının daha kolay olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında teyze evine gitmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında cem evine gitmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin evine gitmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının evine gitmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir