AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak

Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak

Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, işlerinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak malının artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmeniyle konuşmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenle konuşmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenlerle konuşmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski öğretmenle konuşmak kazanç ve kar getireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak harama göz dikmeyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir