AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenini öptüğünü görmek

Kahve falında öğretmenini öptüğünü görmek

Kahve falında öğretmenini öptüğünü görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmenini öptüğünü gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında lise öğretmenini görmek rahatın yerine geleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin öğrenciyi dövdüğünü görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, bunun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında öğretmeninini görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Kahve falında öğretmenin ağladığını görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir öğretmeni görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmene tokat atmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında emekli öğretmen görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında sosyal öğretmeni görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir