AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşini kanser görmek kariyer sahibi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin kanser olduğunu görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu bilmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kanser olduğunu görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında akçiğer kanseri olduğunu görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir