AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek

Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek

Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek hep dinç ve genç kalacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin hapse girdiğini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının hapse girdiğini görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin hapse girdiğini görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, gözyaşlarının dineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir