AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Kahve falında annemin hapse girdiğini görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının hapse girdiğini görmek hayallerinin gerçek olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin hapse girdiğini görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalettir.

Kahve falında kocasının hapse girdiğini görmek rahatsızlıkların son bulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işarettir.

Kahve falında kendini hapse girdiğini görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir