AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu evlendirmek

Kahve falında oğlunu evlendirmek

Kahve falında oğlunu evlendirmek bol kazanç elde edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kısmetinizin açılacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu evlendirmek gördüyseniz:

  • Normal davranışlarının tamamen dışında davranan kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında amca oğluyla evlenmek ruhunun dinleneceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında amca oğluyla evlendiğini görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halasının oğluyla evlenmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişahın oğluyla evlenmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında komşu oğluyla evlenmek onların önüne geçeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teyze oğluyla evlenmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu evlendiğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir