AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek kişinin tek başına kalacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek geçiminin güçleşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, kazancını arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimin çalındığını görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranın çalındığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuran okunan evde bulunmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okuyamadığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir