AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, talihin yüze güleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ders çalısmak günahtan temizlenmeye, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ders çalışırken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulur.

Kahve falında ders çalıştığını görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ders çalışanları görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ders çalışırken görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ders çalıştırmak kırılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ders çalışan görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, onu dinleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir