AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve girmeye çalışan kedi görmek

Kahve falında eve girmeye çalışan kedi görmek

Kahve falında eve girmeye çalışan kedi görmek kötü günleri geride bırakacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, seyahatlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve girmeye çalışan kedi gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında eve girmeye çalışan kedi görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve birinin girmeye çalıştığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve hırsızın girmeye çalışmasını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve girmeye çalışan yılan görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev eşyalarının çalındığını görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evden eşya çalındığını görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden eşya çalınması görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir