AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, müjdeli haberler alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun çalıştığını gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla çalıştığını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında bankada çalıştığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının çalındığını görmek küskünlüklerin oluşacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşyası çalınmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir