AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan düşeni görmek

Kahve falında binadan düşeni görmek

Kahve falında binadan düşeni görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, haklılığının anlaşılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında binadan düşeni gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında binadan düşeni görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin binadan düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binadan düştüğünü görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Kahve falında binadan düşüp ölmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun binadan düştüğünü görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının binadan düştüğünü görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında binadan düşen birini görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir