AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan düştüğünü görmek

Kahve falında binadan düştüğünü görmek

Kahve falında binadan düştüğünü görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında birinin binadan düştüğünü görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binadan düşen birini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet eder.

Kahve falında binadan düşüp ölmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının binadan düştüğünü görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binadan düştüğünü görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun binadan düştüğünü görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir