Kahve falında başkasının bıçaklanmasını görmek

Kahve falında başkasının bıçaklanmasını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bıçaklanmasını gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bıçaklanıp öldürülmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat bıçağı görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak attığını görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, makamının tehlikeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü bıçak görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bıçak görmek bekârlığına da veda edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak yemek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir