Kahve falında bıçak istemek

Kahve falında bıçak istemek kötü kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak istemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Kahve falında bıçak istemek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında böbrekten bıçaklanmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü bıçak görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak bilediğini görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bıçak görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla kesildiğini görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine bıçak batırmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir