AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ağladığını görmek

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun ağladığını gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında kuran okunurken ağlamak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna ağlamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlu için ağlamak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına alamet eder.

Kahve falında ezan okunurken ağlamak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir