AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna ağlamak

Kahve falında oğluna ağlamak

Kahve falında oğluna ağlamak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğluna ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında kuran okunurken ağlamak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlu için ağlamak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak yeni bir eve taşınacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ezan okunurken ağlamak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında oğluna ağlamak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir