AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuyup ağlamak

Kahve falında kuran okuyup ağlamak

Kahve falında kuran okuyup ağlamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında kuran okunurken ağlamak elinin darlık görmeyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kuran okuyan imam görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okumak isteyip okuyamamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan kedi görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuran okuyan topluluk görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında başında kuran okunduğunu görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir