AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlu için ağlamak

Kahve falında oğlu için ağlamak

Kahve falında oğlu için ağlamak ruhsal olarak etkileneceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yeni yollara girileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlu için ağlamak gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okunurken ağlamak keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna ağlamak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken ağlamak insanlarla arasının iyi olacağına, ailesini utandırmayacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlu için ağlamak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir