AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruh kovalamak

Kahve falında ruh kovalamak

Kahve falında ruh kovalamak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, insanlarla bir araya geleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, tartışmalar yaşanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, şifa edineceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ruh kovalamak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında ruh kovalamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmek ruhunu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanın ruhunu görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ruhun bedenden çıkmasını görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ruhunu teslim ettiğini görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bebek ruhu görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ruhu çıkmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ruh görüp korkmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir