AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu korumak

Kahve falında oğlunu korumak

Kahve falında oğlunu korumak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu korumak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Kahve falında oğlunu korumak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birini köpekten korumak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı korumak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı korumak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını korumak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşlerini korumak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi korumak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiklerini korumak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir