AnaSayfa / Genel / Kahve falında balinanın ısırdığını görmek

Kahve falında balinanın ısırdığını görmek

Kahve falında balinanın ısırdığını görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, günlerini hastanede geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında balinanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında balinanın ısırdığını görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balina sürüsü görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında balina eti yemek deniz aşırı işler yapılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve balina görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balinadan kaçmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balina yavrusu görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında balina olmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan balina görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, insanlardan takdir toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir