AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi elini ısırmak

Kahve falında kendi elini ısırmak

Kahve falında kendi elini ısırmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işarettir.

Kahve falında kendi elini ısırmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında aslanın elini ısırdığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin elini ısırdığını görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eli ısırmak faturalarını ödeyemez olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun elini ısırdığını görmek muradın yerine geleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi elini ısırmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, şeref ve rütbeye yorulur.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek işlerinin günden güne açılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir