AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede olmak

Kahve falında hapishanede olmak

Kahve falında hapishanede olmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishanede olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Kahve falında hapishaneden birinin çıktığını görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek fesada bulaşacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishanede yatmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishanede çalışmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hapishane görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu hapishanede görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir