AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı gömmek

Kahve falında bir insanı gömmek

Kahve falında bir insanı gömmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, istediği arabaya bineceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı gömmek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında insanı gömmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanı gömmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında canlı insan gömmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan öldürüp gömmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü insan gömmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa insan gömmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir