AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iyi zamanlar geçireceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek hedeflerine yaklaşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kaçtığını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kaçırıldığını görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerden kaçtığını görmek hoş muhabbette olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına tabir olunur.

Kahve falında askerlerden kaçtığını görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun askere gittiğini görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu askere yollamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir